ALLfac

De betrouwbare specialist voor al uw buitengevel werken met sierpleister en

Vrijblijvende offerte

Siliconenharspleister

Gevelbepleistering is van alle tijden. Reeds honderden jaren terug werden er mengsels gebruikt op basis van klei en kalk, vermengd met stro en paardenhaar om zo buitenmuren te bepleisteren.

De hedendaagse sierpleister, beter bekend als “crepi” is volop in bloei gekomen door de strakke, moderne architectuur  van de laatste decennia waardoor deze minimalistische vormgeving nu veel in nieuwbouw wordt toegepast.

Ook voor renovatieprojecten is dit een zeer dankbare oplossing om verouderde, niet-fraaie gevels te moderniseren en een meer hedendaagse look mee te geven

Gevelbepleistering laat uw gevel er niet alleen prachtig uitzien, maar biedt ook nog tal van andere voordelen.

Mooie effen/egale gevels met veel of weinig structuur, die zeer onderhoudsvriendelijk zijn en een lange levensduur hebben.

De gevelbepleistering is vuilafstotend en waterdicht, maar toch dampopen en ademend wat vochtproblemen voorkomt binnenshuis.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, professioneel bedrijf met gedreven en ervaren mensen, die hun technische kennis en expertise ter uwer beschikking stellen om uw nieuwbouw of renovatieproject perfect af te werken en tot een goed einde te brengen, dan zit u bij ALLfac aan het juiste adres.

Dus de ideale FACELIFT van uw woning zonder te moeten verhuizen !!

Crelan-Drongen-4